F.A.Q/ Veel gestelde vragen

 

Levertijd; de levertijden verschillen per werk. Over het algemeen geldt een levertijd na ontvangst van betaling tussen de 1 en 3 weken. Dit komt omdat elk werk pas na de opdracht speciaal voor u gemaakt wordt.

 

Betalingen; betalingen via de website verlopen via Ideal (Mollie-payments)

Bij Create together krijgt u, nadat wij de opdracht hebben besproken een factuur en geschied de betaling via een bank overboeking. Ik vraag een betaling vooraf, pas na ontvangst van de betaling neem ik de opdracht in behandeling.

 

Ruilen en Retour; elk werk wat u besteld is een opdracht op maat, werken kunnen om die reden ook niet worden geruild.

Retour; enkel werken die beschadigd zijn geraakt buiten uw schuld om, door verzending neem ik retour en kunt u een vervangend werk krijgen. Is het werk beschadigd, stuur foto’s van de beschadigde verpakking en het werk (binnen redelijke termijn) naar info@bladertin.nl . Dan bespreken we samen een oplossing.

 

Garantie; op het werk en kleur behoud kan ik geen garanties geven, aangezien de wijze van inlijsten en de plek waar het werk hangt invloed heeft. Het werk blijft het langste mooi als u het werk in lijst achter (plexie)glas, en niet in de volle zon hangt. Mijn advies is ook om op deze wijze om te gaan met het werk.

Bij zowel Zout & Goud als de Planeten serie kan het zijn dat kleine goud vlokjes en enkele zoutkristallen loslaten, Ondanks dat ik de werken met de grootste zorg maak. Dit komt door verzending of bij het inlijsten of wisselen van een schilderijlijst . Mijn advies om deze werken ten alle tijden in te lijsten achter (plexie)glas.

 

Kleurstalen; de kleuren en het formaat kan via een beeldscherm anders overkomen dan in de realiteit. Ik probeer alles zo getrouw mogelijk weer te geven en bij alle werken staan de afmetingen vermeld. Twijfelt u over de kleur, dan biedt ik kleur stalen aan, een kleurstaal kost €4,50. U kunt een of meerdere kleurstalen aanvragen via info@bladertin.nl .

 

Werk bezichtigen; het is voor nu niet mogelijk het werk in mijn atelier te komen bezichtigen. Heeft u vragen over werk kunt contact met mij opnemen info@bladertin.nl

 

Copyright en eigendomsrechten; op al het werk en gemaakte afbeeldingen daarvan rust copyright (auteursrecht), Dit geldt ook voor werk in opdracht en blijft het copyright van kracht na de aankoop. Ik behoud dit recht als maker, mits anders is overeengekomen tijdens de koop. Bij afstand van dit recht zal dit altijd schriftelijk zijn vastgelegd en door beide partijen ondertekend.

Het werk of afbeeldingen daarvan mogen niet zonder schriftelijke verklaring van mij (Grace Hunnik) voor zakelijk of eigen gewin worden gebruikt.

Bij publicaties van afbeeldingen van het werk op sociale media of tijdschriften is het afdoende om te verwijzen naar mij, mijn website of sociale media kanaal.